برگزاری جشنواره غذا و اهدای جوایز به نفرات برتر مسابقه

طبخ غذا و آشپزی همواره بخش مهمی از فرهنگ ایرانیان را تشکیل داده است. در کمتر فرهنگی شاهد هستیم که مانند ما ایرانی‌ها برای هر مناسبتی غذای مخصوص آن ایام را طبخ و تهیه کنند.
بدون تردید نکته بسیار مهم این موضوع، تهیه غذا و در نتیجه، تغذیه مناسب در راستای تندرستی و صحت و سلامتی افراد جامعه است.
برنامه‌های جذاب و مفیدی نیز در مسیر یادگیری مهارت های آشپزی و همکاری در کارهای گروهی در مدرسه برگزار گردید
به نفرات برتر با رای دانش آموزان جوایزی اهدا شد

View the embedded image gallery online at:
https://hs1.qias.ir/index.php/news/2782-1402-723#sigProIdefd749789d


چاپ